VieTech

Wie zijn we

“VieTech is een zelfstandig opererend Service- en Onderhoudsbedrijf voor de logistieke automatisering in de Tuinbouw. Na uitgebreide ervaring te hebben opgedaan als Service Engineer in de tuinbouwsector ben ik sinds 2009 gestart met VieTech. Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein de Boezem in Pijnacker. Ons eigen bedrijfspand stelt ons in staat om nieuwe producten te ontwikkelen en te bouwen. Ook maken wij regelmatig zelf onderdelen om een storing zo snel mogelijk op te lossen, waardoor wij optimaal tegemoet kunnen komen aan de wensen en eisen van onze klanten.”

Persoonlijk

Wij zijn klantgericht, laagdrempelig en betrokken. Onze klanten kennen ons en wij kennen hen. Wij staan dichtbij u en ondersteunen u bij al uw technische vraagstukken. We proberen u de vele zorgen uit handen te nemen en denken actief met u mee. Wij kenmerken ons ook door onze resultaatgerichtheid, initiatief, zelfstandigheid en stressbestendigheid. Op de door ons gerealiseerde projecten ervaren wij ook altijd een sterk gevoel van trots.

Betrouwbaar

Voor u als Tuinder, handelaar of fabrikant, die moet vertrouwen op werkende Tuinbouwmachines, zijn wij een betrouwbare partner. Vertrouwen en kwaliteit staan bij ons voorop. Zowel in het onderhoud, bij het ontwerpen van technische systemen als bij het aanpassen hiervan aan uw specifieke wensen. Een goed werkend systeem zonder problemen. Dat is waar u en wij op vertrouwen. Uw belang is dan ook ons belang.

Samenwerking

Vietech werkt regelmatig samen in projecten met diverse handelaren in tuinbouwmachines.

Wat doen we

Reparatie:

Storingen oplossen aan bestaande installaties en machines
Onderhoud en controle beurten uitvoeren.

Machine bouw

Aan de hand van uw ideeën kunnen wij bestaande machines aanpassen en/of verbouwen. Ook ontwikkelen wij machines op aanvraag en bouwen wij prototypes. Zie de VieTech VE22 Emmervuller en de VieTech LFA Lege Fust Aanvoer.

P6   SAM_2342

Installatie verplaatsen

VieTech verzorgt voor u de complete verhuizing van uw verpakking en sorteer systemen.
Merken

Bercomex
Cyklop
Viscon groep
Aweta.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.