Wie zijn we

Image

Wie zijn we

“VieTech is een snel groeiend technisch- en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in logistieke automatisering in de glastuinbouw. Naast service en onderhoud, biedt VieTech technische maatwerk-oplossingen en verricht interne- en externe verhuizingen van machines. Zowel in de groenteteelt als in de sierteelt zijn wij volop actief.”

Persoonlijk

Wij zijn klantgericht, laagdrempelig en betrokken. Onze klanten kennen ons en wij kennen hen. Wij staan dichtbij u en ondersteunen u bij al uw technische vraagstukken. We proberen u de vele zorgen uit handen te nemen en denken actief met u mee. Wij kenmerken ons ook door onze resultaatgerichtheid, initiatief, zelfstandigheid en stressbestendigheid. Op de door ons gerealiseerde projecten ervaren wij ook altijd een sterk gevoel van trots.

Betrouwbaar

Voor u als Tuinder, handelaar of fabrikant, die moet vertrouwen op werkende Tuinbouwmachines, zijn wij een betrouwbare partner. Vertrouwen en kwaliteit staan bij ons voorop. Zowel in het onderhoud, bij het ontwerpen van technische systemen als bij het aanpassen hiervan aan uw specifieke wensen. Een goed werkend systeem zonder problemen. Dat is waar u en wij op vertrouwen. Uw belang is dan ook ons belang.

Samenwerking

Vietech werkt regelmatig samen in projecten met diverse handelaren in tuinbouwmachines.

Contact

VieTech BV
Ambachtsweg 6a
2641 KS  Pijnacker

 

Contactgegevens
Mail                             : info@vietech.nl
Mobiel                        : 06-21847556

©2020 Vietech BV Alle rechten voorbehouden. Designed By Visible Solutions

Search