Maatwerkoplossingen

VieTech levert technische maatwerkoplossingen om uw sorteer- en verpakkingstrajecten te optimaliseren. We hebben veel ervaring met complexe, grootschalige aanpassingen (zie projecten), maar er zijn ook tal van kleine maatwerk-aanpassingen waar wij het verschil kunnen maken. Door het goed luisteren naar de klant en het technisch inzicht van VieTech, werken we toe naar een optimaal resultaat in uw verwerkingsproces.

Enkele voorbeelden:

Gebr. Van Duijn-Steenbergen – aanpassen GS ingangen

Gebroeders van Duijn-Steenbergen is een glastuinbouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het telen van aubergines. Omdat na de oogst de aubergines dezelfde dag nog gesorteerd en verpakt moeten worden, zijn het sorteren en palletiseren belangrijk processen.

Om beschadiging van de Aubergines te verminderen, wilde men bij de laatste 6 uitgangen van de sorteerband de draaitafels vervangen voor opvangtafels. Hierdoor zal er minder valschade ontstaan.

Om dit te bereiken werden onder meer de bestaande transportbandjes van een hellend vlak naar een horizontaal vlak aangepast. Daarnaast heeft VieTech BV geschikte opvang tafels geleverd en geplaatst

Meer foto's zien?

Kwekerij de Kade - Vergroten capaciteit GS-komkommer sorteerder

Om meer capaciteit te genereren bij kwekerij de Kade, verlengde VieTech BV een komkommer-sorteerder met een extra sorteerplek. Daarvoor was het ook nodig het bestaande aanvoersysteem aan te passen, waarbij een transportband is omgebouwd naar een aangedreven rollerbaan. De capaciteit werd hierdoor met 20% verhoogd

Meer foto's?

Aanpassing GS-komkommersorteerder voor flespompoenen

Voor een klant in Portugal bedacht VieTech een slimme oplossing om flespompoenen met een grotere capaciteit te sorteren. Vanuit een situatie met een verouderde sorteermachine en veel handwerk, staat er nu één goedlopende machine die het werk letterlijk sneller uit de handen neemt. Hiervoor zocht VieTech BV voor de klant een bestaande machine, die punt paprika’s sorteerde, en kocht deze aan. Vervolgens werd de sorteerder in eigen werkplaats van VieTech BV verlengd en geschikt gemaakt om flespompoenen te sorteren.

Paprikakwekerij van Ruijven – levering VieTech Lege Fust Aanvoer

Voor paprikakwekerij van Ruijven in Kwintsheul bedacht VieTech een oplossing om automatisch lege dozen vanaf de dozenvouwmachine naar de sorteerderte verplaatsen en zo te zorgen voor constante aanvoer van de dozen naar de werkplek. De VieTech LFA verwerkt 1000 stuks fust per uur, met een hoge bedrijfszekerheid en kan ook bij andere bedrijven worden toegepast.

Voor meer informatie klik hier …

Contact

VieTech BV
Ambachtsweg 6a
2641 KS  Pijnacker

 

Contactgegevens
Mail                             : info@vietech.nl
Mobiel                        : 06-21847556

©2020 Vietech BV Alle rechten voorbehouden. Designed By Visible Solutions

Search